Fikret Şahin, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

fikret-sahin-istkayder-silivri-belediyesi-baskani-volkan-yilmaz
İSTKAYDER (İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı Fikret Şahin, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

fikret-sahin-istkayder-silivri-belediyesi-baskani-volkan-yilmaz-meltem-suzan-zekiPandemi sürecinde ilçe sakinlerine daha kaliteli, daha yaşanabilir ve daha hızlı hizmet sunabilmek için ekibiyle beraber canla başla çalışan Başkan Volkan Yılmaz ile İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin, Silivri’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında konuştular.

Fikret Şahin, göreve geldiği günden bu yana belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili onlarca sorunu çözüme kavuşturan ve yerel yönetim görevini layıkıyla yerine getiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hediye takdiminde bulundu. Pandemi sebebiyle kopma noktasına gelen dostluk bağlarını kuvvetlendirmek için ziyaretlerin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan İSTKAYDER Başkanı Şahin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın özellikle bu dönemde daha da gerekli olduğunun altını çizdi. Fikret Şahin, Başkan Volkan Yılmaz ve ekibine hayırlı ve başarılı bir sene geçirmeleri temennilerinde bulundu.

HABER: Meltem Suzan Zeki

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir