FİKRET ŞAHİN KAYSERİLİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Kayserililer Birlik ve Beraberlik adına bir araya geldi.

İstanbul Kayseri ili ve ilçeleri yardımlaşma ve dayanışma derneği üyeleri, kurucu dernek başkanı Fikret Şahin’in ev sahipliğinde Beylikdüzü Kültür Merkezi Salonunda yemekli toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda bir araya gelen Kayserililer birbirleriyle duygu ve düşüncelerini paylaşırken, dernek üyelerine kendilerini tanıtarak bölgede yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdiler ve İstanbul ili Kayserililer Derneği olarak yapılması gerekenler hakkında önerilerini aktardılar.

İstkayder Başkanı Fikret Şahin Kayserililer ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a “Kayseri” kitabını hediye etti. Kayseri kitabını hediye alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise kendisininde “Beylikdüzü” kitabını yazdığını belirtti.

Bende Trabzonlu, Kayseriliyim…

Kayserililerin birlik ve beraberlik yemeğine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ben de Trabzonlu, Kayseriliyim dedi.

Kayserililerin Vatanseverliğine değinen Uzun, kendi toplantılarının ise yoğunluğuna değinerek, “Benim oturup Kayserililere bir şey anlatacak halim yok, Kayserili halden anlar, Kayserili memleketini, milletini seven, milli, manevi, mukaddes değerlerinin farkında olan, her zaman vatanperver bir bölgemiz, bir ilimiz olmuştur. Geleneği olan, geçmişi olan, dünü olan, bugünü olan, Allah’ın izni ile yarını olan insanlarımız ile dolu bir şehrimizdir” dedi. 

(28 Mart 2014 tarihinde yerel basında yayınlanmış haber metnidir…)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir